72,100.00

IZUZETAN STAN NA ODLIČNOJ LOKACIJI

IZUZETAN STAN NA ODLIČNOJ LOKACIJI!
Na prodaju jednoiposoban stan, u novogradnji na Limanu IV, s pogledom na predivno zelenilo. Stan je u toku gradnje dodatno rađen, tako da je spavaća soba daleko funkcionalnija.
Vrhunski kvalitet gradnje, italijanska uvozna keramika, hrastov parket, pvc stolarija, sigurnosna vrata. Grejanje je na gas, što omogućava značajne uštede jer se plaća samo u mesecima kada postoji potrošnja (ne tokom čitave godine).
U cenu stana ulazi kuhinja sa svim el. uređajima (koji su još pod garancijom), američki plakar, kupatilski nameštaj, klima, kao i orman na terasi, koji služi kao ostava. Za ostali nameštaj, koji je rađen po meri i od kvalitetnog materijala, postoji mogućnost dogovora.
Stan je izuzetno stilski zamišljen i opremljen. Nalazi se blizu Ribarskog ostrva i reke Dunav, na lokaciji koja će, produženjem Bulevara Evrope, dobiti još više na značaju. Na manje od 100 m od zgrade su stajališta gradskih autobusa 4,7,11 i 9 tako da je saobraćajno ovaj stan dobro povezan sa svim delovima grada. Ako Vam je potreban stan kako za život tako i za izdavanje (stan na dan ili mesečno) ovo je idealna nekretnina za Vas.

Detalji

Tip nekretnine : Stan
Svrha : Prodaja
Površina : 39 m2
Sobnost : jednoiposoban
Zemlja : Srbija
Mesto : Novi Sad
Lokacija : Liman IV
Spratnost : 4
Cena : 72,100.00

Internal Structure

Spavaća soba : 2
Kupatilo : 1

Karakteristike

Grejanje na gas
Kablovska
Klima
Lift
Terasa
Video nadzor

Pronađite na mapi

Sanja Bulatović